Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh China Brand Show 2017

Ve dnech 13. - 15. 9. 2017 se v polské Varšavě uskuteční veletrh China Brand Show 2017 Poland.

Veletrh China Brand Show 2016
Veletrh China Brand Show 2016

Jedná se o jednu z hlavních platforem pro přední čínské společnosti, které se snaží navázat nové obchodní kontakty v zemích střední a východní Evropy.

Jde o skvělou příležitost, jak získat obchodní kontakty, prohlédnout si tisíce výrobků a odnést si informace potřebné pro podnikání. Cílem veletrhu je mimo jiné nabídnout zájemcům možnosti setkat se s čínskými společnostmi, nechat se inspirovat ve své práci, podpořit rozvoj firem a také získat rady odborníků na obchodování s Čínou, na témata jako jsou: jak a kde začít obchodovat, na co si dávat pozor a mnoho dalších.

Letošní výstava se zaměřuje na různé produktové segmenty, mezi které patří: textil a oděvy, nábytek, domácí spotřebiče, stavební materiály, osvětlení, domácnost a dárky, potraviny, gumové výrobky pneumatiky, autosoučástky, obráběcí stroje či bezpečnostní zařízení.

Pro účastníky, kteří se zaregistrují, je zabezpečena cesta na veletrh autobusem z odjezdových míst v České a Slovenské republice, vstup na veletrh, strava (snídaně a oběd) a ubytování na dvoulůžkových pokojích zdarma.

Kontaktní osoba: Dominika Vavrová / vavrova@govin.org / +420 723 159 981

 
 
Reklama