Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na stavební veletrh BAU 2017 Mnichov

Největší mezinárodní stavební veletrh pro architekturu, stavební materiály a stavební systémy se koná tradičně každé dva roky v bavorském Mnichově. V termínu od 16. do 21. ledna 2017 se na veletrhu BAU sejde odborná a laická veřejnost.

Kalksandstein BAU zděné konstrukce

Společnost Zapf Daigfuss se prezentuje v rámci výstavy německého svazu výrobců vápenopískových materiálů (Bundesverband Kalksandstein Industrie eV pod značkou KS*) v hale A2, stánek 321.

Rádi bychom vás pozvali na BAU 2017, kde v rámci veletržního stánku německého svazu výrobců vápenopískových materiálů budou k dispozici podklady a zástupci společnosti Zapf Daigfuss, nejstaršího výrobce vápenopískového zdiva na světě.

KS*, jako značka pro masivní zděné konstrukce, bude prezentovat produkty, systémy a flexibilní technologická řešení pro hospodárné realizace bytových projektů pod motem „Budoucnost bytové výstavby: Solidně postaveno z vápenopískového materiálu Kalksandstein“. Svaz výrobců vápenopískových systémů KS-ORIGINAL, KS-PLUS a KS-QUADRO nabízí nesčetné možnosti pro realizace ekonomicky výhodných a z architektonického hlediska nadčasových bytových staveb z masivního zdiva Kalksandstein.

Pro náročné návštěvníky je k dispozici elektronický veletržní průvodce „v kapesním formátu“ ve speciální aplikaci pro mobilní telefony – BAU App.

V případě zájmu o vstupenky na mnichovský veletrh, nás neváhejte kontaktovat.

Těšíme se na vaši návštěvu na veletržním stánku. Váš Kalksandstein team
Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss
logo Kalksandstein CZ s.r.o., vápenopískové cihly Zapf Daigfuss

Kalksandstein CZ s.r.o. - výroba a prodej vápenopískových cihel. Jejím hlavním cílem je poskytovat odborné poradenství v oblasti stavebních hmot a technologií pro nejstaršího výrobce vápenopískových cihel Zapf Daigfuss. Naši odborníci Vám poradí se všemi ...

 
 
Reklama