Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Úklid po odvedené práci nemusí řešit stavební firma

Stavební firmy nabízí svým zákazníkům řemeslná práce na určitém objektu. Často se však očekává, že místo zároveň uklidí. Zkuste nabídnout svým klientům něco navíc, ale nepřidělávejte si práci.

Noční můrou zákazníka, který si objedná například rekonstrukci kuchyně, je následný úklid. Ten může vydat i na hodiny. Stavební firmy samozřejmě nemají ve svém popisu práce uvedení prostor do obyvatelného stavu. Mohou však nabídnout díky svým dodavatelům službu následného úklidu. Pokud se stavební firma domluví na termínu s úklidovou firmou přímo, může to zákazníkovi ušetřit spoustu času i starostí.

Otázkou je, jak najít spolehlivou úklidovou firmu, která bude mít o spolupráci zájem. Nejjednodušší možností, díky níž stavební firma osloví najednou více takových dodavatelů je využití poptávkových systémů. Jedním z nich je Poptávej.cz.

Stačí vyplnit poptávkový formulář. Vyplnění poptávky zabere jen pár minut. Ve formuláři popište, jak si spolupráci představujete a jaké služby by dodavatel úklidových služeb měl nabízet. První nabídky přichází postupně již během prvního dne od zadání poptávky přímo do vašeho emailu. Zároveň ve formuláři uvádíte lokalitu realizace, a díky tomu vás osloví firmy či živnostníci z dostupného okolí. Dostanete vždy maximálně 10 nabídek na jednu poptávku. Každou vždy na míru vašim požadavkům.

Webové stránky Poptávej.cz zkuste i při hledání nových zakázek. K tomu je potřeba, abyste se zaregistrovali. Platíte pak vždy jen za poptávku, kterou se sami rozhodnete oslovit a nemusíte se vázat na určitou dobu.

 
 
Reklama