Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nabízíme vám poradenskou činnost v oblasti stropů, schodišť, komínů

Stavservis Dennert vám nabízí poradenství již při přípravě vašeho stavebního projektu. Díky našim zkušenostem jsme vám schopni poradit drobné dispoziční, nebo technologické úpravy, které zlevní výstavbu vašeho projektu.



Máme více než 75 roků zkušeností z výstavby rodinných domů a bytové výstavby v celé Evropě včetně 6 roků zkušeností v ČR. Pomůžeme vám také při výběru stavebních materiálů (např. YTONG, WIENEBERGER, HELUZ, KM BETA, VAPIS atd.). Ušetřené finanční zdroje můžete investovat jinde.

Pokud nechcete plýtvat časem a energií, jsme připraveni na základě vámi zaslaných podkladů provést zdarma posouzení vašeho projektu, navrhnout řešení, případné drobné změny projektu projednat s vaším projektantem, případně příslušnými úřady.

V případě vašeho zájmu o strop, schodiště, komín, roletový kastlík, topení do SDK systému atd. je pro vás u Dennerta připraven tým kresličů, projektantů, statiků a odborníků z dalších stavebních oborů, který pomocí nejmodernější techniky a poznatků zpracuje návrh řešení pro váš stavební záměr a po vašem schválení připraví výrobní podklady. Po kontrole a schválení výrobní dokumentace je stanoven termín montáže výrobků (strop, schodiště, komín, překlady atd.). Standardní dodací lhůta na všechny produkty Dennert je cca 10-12 pracovních dnů.


Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG
logo Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG

Dennert Vám nabízí nejefektivnější sofistikovaný prefabrikovaný stropní systém (ne SPIROL) zaměřený na bytovou výstavbu. Do systému lze integrovat stropní topení/chlazení, vzduchotechniku, osvětlení atd. Nabízíme také největší výběr prefabrikovaných ...

 
 
Reklama