Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Návštěvníci veletrhu For Arch mohou navštívit nezávislé STAVEBNÍ PORADENSKÉ CENTRUM

Mezinárodní veletrh FOR ARCH, který se uskuteční na konci září v areálu PVA EXPO PRAHA, je projektem zaměřeným na podporu stavebnictví jako celku a jeho součástí je tak tradičně i poradenská a konzultační činnost.

Veletrh FOR ARCH 2016, který se uskuteční ve dnech 20. až 24. září v areálu PVA EXPO PRAHA, se bude spolu s prezentacemi nejnovějších trendů ve stavebnictví věnovat také poradenské činnosti. V rámci veletrhu proto bude ve VSTUPNÍ HALE II připraveno nezávislé STAVEBNÍ PORADENSKÉ CENTRUM (SPC), v němž odborníci zdarma zodpoví návštěvníkům dotazy z oblasti stavebnictví.
Zároveň bude svou činností propojovat a podporovat jednotlivá denní témata. Poradenské centrum je organizováno společností ABF, a. s., a odbornou záštitu mu poskytne Hospodářská komora České republiky a Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Partnery projektu jsou Ministerstvo průmyslu a obchodu a Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR.

Mezi základní témata, kterými se bude SPC zabývat po celou dobu veletrhu, budou patřit stavební zákon a další předpisy ve výstavbě, včetně správního řízení, navrhování a provádění staveb, dokumentace ve výstavbě a konstrukční řešení se speciálním přihlédnutím k bezbariérovému přístupu. Odborníci také pomohou s výběrem stavebních materiálů a problematikou otvorových výplní, dokončovacích prací a povrchových úprav i technického zařízení budov. Nebude samozřejmě chybět ani téma stavebních závad a jejich odstranění. Zájemci si také budou moci nechat poradit v oblasti odhadů staveb a jejich případného financování.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama