Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Načerpejte inspiraci v produktovém katalogu PRESBETON pro rok 2016

Představujeme vám aktuální výrobní program společností PRESBETON Nova a PRESBETON Drahotuše i zajímavé novinky pro stavební sezónu. Např. nový plotový systém tvořený litými deskami, sloupky a zákrytovými deskami.

Pro větší uplatnění našich výrobků v moderní architektuře začala společnost PRESBETON spolupracovat s architekty z Next Level Studia. V segmentu lité výroby přicházíme s novým, moderním a hlavně uceleným sortimentem městského mobiliáře – dlažba ve tvaru hexagonu, designové lavičky, dělicí sloupky, odpadkové koše a stojany na kola.


  • U vybraných vibrolisovaných dlažeb nabídneme nové povrchové zušlechtění Perfect Clean TOP. Bude se jednat o ošetření lakem s následným vytvrzením infračerveným nebo UV zářením.
  • Tato aplikace by měla vést k vyšší odolnosti vůči poškrábání – abrazi a UV záření. Dle používání i k delší životnosti. Je to komplexní ochrana výrobku proti ušpinění včetně mastnot, jako jsou motorové a rostlinné oleje. Takto ošetřené povrchy jsou velmi nenáročné na údržbu, stačí pouhý oplach čistou tlakovou vodou se saponátem.
Stáhněte si nový Katalog produktů PRESBETON.
PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...

 
 
Reklama