Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinkou v sortimentu zdiva je nový SENDWIX 200

Vápenopískové materiály se svými vynikajícími fyzikálně mechanickými vlastnostmi se stále více prosazují při výstavbě rodinných, bytových a občanských staveb.

Vápenopískový zdicí systém SENDWIX od firmy KM Beta představuje moderní materiál určený pro nízkoenergetické a pasivní domy.


  • Vysoká pevnost zdicích materiálů umožňuje provádět štíhlé nosné konstrukce a tím šetřit zastavěnou plochu nebo zvyšovat užitnou plochu při splnění tepelně technických požadavků pro daný typ stavby.
  • Nejběžnější tloušťka nosných stěn pro rodinné domy do čtyř podlaží je 175 mm.

Novinkou firmy KM Beta pro rok 2016 je ucelený systém zdicích prvků pro nosné konstrukce tloušťky 200 mm, umožňující výstavbu bytových a občanských staveb do pěti podlaží.

Využijte bezplatného servisu

V rámci servisu zákazníkům nabízíme možnost potřeby výpočtu materiálu střešních prvků a zdicího systému KMB SENDWIX. Můžete využít i výpočet potřeby materiálu cihelného systému KMB PROFIBLOK nebo bezplatné poradenství v oblasti suchých maltových směsí. Doporučíme vám vhodnou skladbu, spočítáme potřebné množství a doporučíme nejvhodnější postup při aplikaci.

 
 
Reklama