Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ušetřete více než 60.000 Kč z ceny domu s Dům jedním tahem

Až do 31.3.2016 můžete s Dům jedním tahem ušetřit více než 60.000 Kč! Získejte typový projekt domu + projekt osazení domu ZDARMA! Dům jedním tahem za vás vyřídí i některé formality na úřadech.

Jak ušetříte 62.350 Kč:

1. Typový projekt pro rodinný dům zdarma

K Domu jedním tahem obdržíte typový projekt včetně řemesel, v rozsahu pro stavební povolení v hodnotě 42.350 Kč (včetně DPH) zdarma!

2. Vyřízení stavebního povolení + základní průzkum staveniště

Zařídíme za vás umístění rodinného domu na pozemek a komunikaci se stavebním úřadem pro vyřízení stavebního povolení a základní průzkum staveniště v hodnotě 20.000 Kč (včetně DPH). Vám zbyde doplatit pouhých 20.500 Kč.
Umístění RD na pozemek s dostupnými inženýrskými sítěmi na hranici pozemku (komunikace se zákazníkem - umístění domu, zpevněné plochy kolem RD atd.) Vypracování koordinační situace širších vztahů a doplnění textové části typové projektové dokumentace. Vypracování koordinační situace - komunikace se stavebním úřadem + zaplacení správního poplatku SÚ 10.000 Kč *)
Základní inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum staveniště 10.000 Kč *)
Cena zahrnuje 1 až 2 sondy do 2,5 m v rámci ČR. V případě složitých geologických poměrů může být cena individuálně upravena (např. skála, sesuvné území, poddolované území atd.)

Více informací o akční nabídce.


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama