Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Odstartovala hokejová soutěž stavební chemie Ceresit

80. mistrovství světa v ledním hokeji se letos uskuteční v Rusku, ve městech Moskva a Petrohrad, a také letos je jeho oficiálním sponzorem značka Ceresit.

Fanoušci hokeje a lepidel Ceresit tak opět dostanou šanci získat zajímavé odměny v prodejní akci na lepidla na obklady a dlažbu CM 12, CM 12 PLUS a CM 16.

  • Prodejní akce v hokejovém duchu probíhá od 1. března do 15. května nebo do vydání zásob a lze při ní získat 60 tabletů nebo 180 sofshellových bund. Při koupi uvedených lepidel v období trvání akce lze získat při odběru 48 kusů softshellovou bundu a při odběru 144 kusů tablet Acer.
  • Nákup nemusí proběhnout najednou, stačí si nechat u autorizovaných prodejců stavební chemie Ceresit nechat vystavit Registrační kartu a do ní si nechat potvrdit počet odebraných kusů. Po dosažení potřebného počtu lepidel pak stačí zaslat kartu spolu s kopií dokladů na adresu společnosti Henkel ČR.
  • Kromě objemu nákupu zvyšuje šanci na výhru i rychlost - tablet obdrží prvních 60 a bundu prvních 180 účastníků akce, kteří zašlou řádně vyplněnou registrační kartu.
Veškeré podrobnosti včetně pravidel soutěže, registrační karty a letáku najdete na webu www.ceresit.cz.

 
 
Reklama