Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aktuální semináře pro 7. ročník Beton University

Skupina Českomoravský beton a partneři Vás zvou na 7. ročník seminářů Beton University, na kterých získáte řadu cenných informací a nových zkušeností jak nejlépe využívat beton ve stavebnictví.

Beton a produkty pro bytovou a občanskou výstavbu

Seminář zahrnuje přehled a specifikaci betonů a dalších produktů pro bytovou a občanskou výstavbu. Součástí je technologie betonů pro architektonické účely – barevné a tvarované betony. Zaměřuje se na využití litých potěrů pro provádění podlahových konstrukcí. Podrobněji seznamuje účastníky s technologií výstavby ztraceného bednění včetně betonů pro tyto systémy. Dále se zabývá problematikou konstrukcí z vápenopískových cihel.

Termíny a místa konání:
  • 3. 3. 2016 od 8.30 hod., Ústí nad Labem - Clarion Congress Hotel
  • 10. 3. 2016 od 8.30 hod., Ostrava - hotel Park Inn

Betony pro moderní stavby a design

Seminář poskytuje souhrn informací o betonech, u kterých je vyžadován zejména kvalitní finální vzhled konstrukce a zároveň i funkčnost a odolnost v daném prostředí. Hlavním tématem je použití betonu jako materiálu pro vyjádření záměrů architekta či designéra (tvar, vzhled, barevnost, zpracování). Součástí semináře jsou zajímavá řešení konstrukcí moderních staveb a betonových prvků, kde byl použit beton v exteriérovém a interiérovém designu.

Termín a místo konání:
  • 17. 3. 2016 od 8.30 hod., Brno - hotel International

Semináře jsou akreditovány v projektech celoživotního vzdělávání pro členy ČKAIT a ČKA.

Kontakt pro dotazy a organizační zajištění:

Bc. Tereza Miklasová (tel.: 724 354 459, tereza.miklasova@cmbeton.cz)

www.betonuniversity.cz
Beton University
logo Beton University

Dlouhodobý vzdělávací projekt Beton University, který organizuje skupina Českomoravský beton spolu se svými dceřinými společnostmi, byl vzhledem k epidemiologické situaci v předešlých dvou letech omezen. V letošním roce jsme se rozhodli semináře opět ...

 
 
Reklama