Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost LB Cemix zve Fachmany k účasti na vzdělávacích seminářích

Pátý ročník bezplatných vzdělávacích seminářů pro odbornou veřejnost startuje od února pod novým názvem Fachmanská škola. Zúčastnění obdrží osvědčení o proškolení, které opravňuje k provádění stavebních prací a systémů Cemix.

Semináře navazují na předchozí ročníky, které se konaly pod názvem Cemix škola. Ke změně názvu vedl pořadatele projekt Fachmanklubu, který byl spuštěn minulý rok. Semináře se budou konat od února do konce dubna letošního roku po celé České republice.

Cílem projektu je poskytnout široké spektrum informací, sdílet zkušenosti z praxe, a pomoci tak co nejlépe využívat vlastností materiálů Cemix ke zvýšení výsledné kvality stavebního díla. Každý účastník vzdělávacího programu obdrží certifikát o absolvovaném proškolení.

Termíny, místa konání a jednotlivá témata jsou již nyní dostupná na webových stránkách www.fachmanklub.cz, kde naleznete i kontakty na garanty školení v jednotlivých regionech.


Členství ve Fachman klubu přináší celou řadu výhod: servis, školení či odborné poradenství, obratové bonusy v materiálu, možnost zapůjčení strojního zařízení, zasílání zkušebních vzorků nebo například zviditelnění firmy pomocí reklamních ploch a polepů. Webové stránky Fachman klubu slouží obchodním partnerům i jako užitečný zdroj informací. Členem samotného Fachman klubu se může stát každý profesionál z oboru, který vyplní jednoduchý online formulář.

 
 
Reklama