Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte do Letňan na soutěžní přehlídku řemesel!

Rok 2016 byl vyhlášen jako Rok řemesel. Pokud řemeslu fandíte, neměli byste si nechat ujít 1. postupové kolo 20. ročníku soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO, které proběhne ve dnech 22. – 23. ledna 2016 v PVA EXPO Praha Letňany.

Soutěž poběží v rámci doprovodného programu veletrhu Střechy Praha, který se návštěvníkům otevře už ve čtvrtek 21. ledna.

Společnost LB Cemix soutěž podporuje již sedmým rokem a je jejím Hlavním partnerem. Projekt SUSO je zaměřený na vzdělávání budoucích řemeslníků (SUSO = Soutěž učňů stavebních oborů) a seznamuje studentský svět se zkušenostmi firem a renomovaných stavebních značek. Soutěžní přehlídka úspěšně propojuje teorii s praxí a díky ní se daří ve všech regionech ČR budovat základnu pro výběr budoucích kvalifikovaných řemeslníků.

A jaký úkol čeká na soutěžící s materiály od značky Cemix? Soutěžní družstva v oboru Zedník se budou muset v pátek 22. ledna popasovat s nanášením strukturálních pastovitých omítek. Přijďte mladé řemeslníky podpořit a využijte možnost navštívit výstavu Střechy Praha 2016! A pokud se do Prahy nedostanete, na stránkách naleznete program a termíny dalších regionálních kol.

 
 
Reklama