Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CEMEX získal certifikace ISO a OHSAS pro všechny své betonárny

Výrobce stavebních materiálů CEMEX Czech Republic vyhověl náročným podmínkám pro udělení certifikátů integrovaného systému řízení pro všechny své betonárny v České republice.

Získané certifikáty ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001 potvrzují nadstandardní kvalitu výroby a dodávání transportního betonu, malt pro zdění, potěrových materiálů, značkových a speciálních produktů. Systémy managementu společnosti CEMEX v oblasti kvality, životního prostředí a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci odpovídají náročným českým i evropským normám.

Výsledky recertifikačního auditu potvrdily, že procesy a postupy řízení firmy podporují dodržování vysokých standardů kvality výroby betonu. „Poprvé se nám podařilo projít náročnými kritérii norem ISO a OHSAS před třemi lety. Mám radost, že jsme letos mezinárodní standardy ve všech třech oblastech opět úspěšně splnili. Audit kvality nám dal pozitivní zpětnou vazbu naší práce. Pro naše zákazníky je to důkaz prvotřídní kvality produktů i služeb,“ komentuje Peter Dajko, generální ředitel skupiny CEMEX.

Všechny betonárny CEMEX v České republice mají tyto certifikáty:

• Certifikát řízení kvality dle normy ISO 9001

• Certifikát řízení životního prostředí dle normy ISO 14001

• Certifikát řízení bezpečnosti práce dle normy OHSAS 18001

Certifikáty ke stažení naleznete zde.

Doprava betonu CEMEX
Doprava betonu CEMEX
 
 
Reklama