Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

RD Rýmařov se blíží vysněnému číslu - 23 000 postavených domů

Společnost RD Rýmařov aktuálně vyrábí díky moderním technologiím 9 domů týdně a až 500 domů ročně. Zájemcům o zdravé a ekonomické bydlení nabízí 38 typových domů a 6 novinek v podobě domů Exclusive.

Jak šel čas s rýmařovskými domy? Zanedlouho tomu bude 46 let, co firma postavila první rodinný dům. Tenkrát se mu říkalo okál a stačilo mu jen pár měsíců, aby se stal slavný a tolik oblíbený. Už v roce 1970 stál v Jeseníku první vzorový dům, který dělal tu nejlepší reklamu. V prvním roce lidé mohli bydlet už v 68 rodinných domech, následující rok se toto číslo zvedlo na neuvěřitelných 271 domů a poté se ještě zdvojnásobilo.

Společnost, tehdy ještě RD Jeseník, prospívala a každoročně vykouzlila úsměv na stovkách tváří. I přes všechny překážky, které se jí stavěly do cesty, si dokázala udržet zaměstnance, technologie a svoje zákazníky. Kromě rodinných domů vyráběla také bytové domy, stavební buňky i čtyřbuňky, o které byl obrovský zájem. Vyváželo se i do zahraničí. RD Rýmařov se dnes věnuje primárně výstavbě rodinných domů a realizaci developerských projektů, jako jsou například Seefeldergasse, Doubravické domy nebo Jahodnice. V únoru 2016 postaví jubilejní 23 000 rodinný dům. A stále chystá novinky, modernizuje výrobní haly a snaží se, aby klienti bydleli co nejdříve.

Výrobní haly má RD Rýmařov pořád na stejném místě, ale technologie, vybavení a použité materiály se s bývalými okály už nedají srovnávat. Doba postoupila a s ní se samozřejmě rapidně zvyšují také nároky na bydlení, kterým se společnost snaží co nejvíce vyhovět. Přidejte se k tisícům spokojených zákazníků a budete ve svém novém domově šťastní.

RD Rýmařov postaví v únoru 2016 jubilejní 23 000 rodinný dům, zdroj: www.rdrymarov.cz
RD Rýmařov postaví v únoru 2016 jubilejní 23 000 rodinný dům, zdroj: www.rdrymarov.cz
 
 
Reklama