Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte si na ForArch pro slevu až 82.850 Kč od Dům jedním tahem

Navštivte stánek Dům jedním tahem na For Archu, rezervujte si projektovou dokumentaci a získejte slevu až 82.850 Kč a další výhody.

Také letos najdete Dům jedním tahem (DJT) na stavebním veletrhu For Arch v Praze Letňanech. Na stánku 1F13f budou všem návštěvníkům k dispozici obchodně techničtí poradci, kteří všem zájemcům ochotně předají veškeré potřebné informace o technologii i stavbě Domů jedním tahem. Nebudou chybět ani katalogy a jiné propagační materiály.

Pro všechny, kteří si během veletrhu rezervují projektovou dokumentaci některého z 25 typových domů z katalogu DJT, je navíc připravena sleva ve výši až 82.850 Kč vč. DPH, která zahrnuje:
  • typový projekt domu zdarma (v hodnotě 42.350 Kč)
  • vyřízení stavebního povolení a úhradu poplatků ve výši 40.500 Kč
  • navíc garanci ceny domu až do září 2016
Tato akční nabídka platí pouze po dobu konání veletrhu od 15. do 19. 9. 2015.

Více informací o akční nabídce získáte od zaměstnanců DJT přímo na stánku 1F13f v Letňanech, nebo na webu www.dumjednimtahem.cz.


Získejte slevu od Dům jedním tahem (DJT) na stavebním veletrhu For Arch v Praze Letňanech.

LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama