Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte zdarma na veletrh For Habitat 2015

Srdečně vás zveme na stánek společnosti Rigips na veletrhu For Habitat 2015, kde vám představíme výhody suché výstavby při rekonstrukcích a v novostavbách.

Naučíme Vás, jak rychle a levně vytvořit krásný a zdravý životní prostor. Seznámíme Vás se sádrokartonovými deskami s, které řeší akustiku, vlhko, pevnost, únosnost nebo čistotu vzduchu v interiéru.

Naši odborníci vám vysvětlí vše, co Vás zajímá o sádrokartonu – konstrukční řešení, tmelení, použití vhodných materiálů apod.

Probereme s vámi problém formaldehydu v interiérech a představíme Vám technologii Activ´Air, která formaldehyd neutralizuje a tím přispívá k čistému ovzduší. Tato technologie může být obsažena ve všech sádrokartonových deskách Rigips.

A navíc pro vás máme připravenou výjimečnou akci – slevu 25% na jakoukoliv Rigips desku se složkou Activ´Air.

Stačí přijít na stánek Rigips, zaregistrovat se a domluvit se s naším pracovníkem na konkrétním konstrukčním řešení a množství potřebného materiálu.

Získejte vstupenku na veletrh zdarma! Zaregistrujte se a stáhněte si čestnou vstupenku. Těšíme se na Vás za stánku Rigips (Hala 3, stánek A17)


Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama