Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na odborný seminář „Speciality v oceňování staveb IV.“

Firma Callida, s.r.o. připravila pro profesní odborníky ve stavebnictví další volné pokračování odborné série seminářů Speciality v oceňování staveb, které proběhnou 28. 4. 2015 a 2. 6. 2015 v Praze.

Společnost Callida, s.r.o. připravila pro rozpočtáře, kalkulanty, projektanty, přípraváře, stavbyvedoucí a manažery stavebních firem další volné pokračování odborné série seminářů „Speciality v oceňování staveb“, které proběhnou 28. dubna a 2. června 2015 v Praze. Přihláška.
Účastníci získají nové, praktické znalosti z oblasti výběrových řízení, soupisů prací dle vyhlášky č. 230/2012 Sb., dodatků k SoD v souvislosti k vícepracím/méněpracím, výběru subdodavatelských firem, fakturace a mnoho dalšího. Dozvědí se, jak zjistit úplnost podkladů pro výběrové řízení včetně soupisu prací a výkazu výměr a jak to řešit, jakým způsobem kontrolovat soupisy prací pro veřejné zakázky vypracované podle vyhlášky 230/2012 Sb. a jak nakládat s odhalenými chybami.

Témata semináře vycházejí z dlouholeté praxe zkušené rozpočtářky Heleny Kalivodové ze společnosti Questima, s.r.o. a Ing. Pavla Pejchy ze společnosti BW - Stavitelství, s.r.o.

Seminář je určený rozpočtářům, kalkulantům, přípravářům, projektantům, manažerům stavebních firem, pracovníkům státní správy, projektovým manažerům a dalším odborníkům.

Seminář proběhne v úterý 28. dubna 2015 a v úterý 2. června 2015 v hotelu Alwyn, Vítkova 26/151, Praha 8.



Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 
Reklama