Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fasády zateplujeme i v zimě, nyní s 50% slevou

Nestihli jste zateplit fasádu, ale přesto chcete šetřit za vytápění již tuto zimu? Máme pro vás dobrou zprávu. Fasádní obklady Lifebrick montujeme i v zimě, rychle a bez technologických přestávek.

Nedávno nám přišla zpráva od pana Jaroslava z Hořic v Podkrkonoší: "Kvůli rekonstrukci našeho domu, která se protáhla, jsme nestihli zateplit fasádu, ale rád bych něco ušetřil za topení už tuto sezónu." Jeho obavy, že bude muset zateplení odložit na jarní měsíce, se rychle rozplynuly. Odpověď je jednoduchá: "Zvolte technologii tzv. suché montáže. Novou fasádu si můžete pořídit v kteroukoliv roční dobu."

Ideálním řešením je zateplení fasády pomocí provětrávaného fasádního systému z cihel Lifebrick therm. Postup montáže je zcela suchou cestou, nemusíte čekat na vhodnou venkovní teplotu. Dny jsou však krátké a venku přituhuje. Komu by se chtělo teď zateplovat? Nám ano! Nechte to na nás, váš dům zateplíme a oblékneme do pěkné fasády během několika málo dnů. A proč se teď vyplatí udělat zrovna fasádu Lifebrick ? Chceme našim zákazníkům ušetřit čas i starosti, a proto přes zimu montujeme s 50% slevou.

Co navíc získáte:

  • kvalitní fasádu v krátkém časovém období
  • neplatíte žádné zálohy předem
  • materiál a práci od jednoho dodavatele – přímo od výrobce
  • záruku 30 let
 
 
Reklama