Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na odborný mini-seminář: Stavební zakázky – nabídkové rozpočty a výběrové řízení

Callida, s.r.o. zve rozpočtáře, projektanty, přípraváře, stavbyvedoucí a manažery stavebních firem na bezplatný seminář, zaměřený na ukázky zpracovávání stavebních zakázek v systému euroCALC 3.

Společnost Callida, s.r.o. zve rozpočtáře, kalkulanty, projektanty, přípraváře, stavbyvedoucí a manažery stavebních firem na bezplatný mini-seminář, zaměřený na konkrétní ukázky zpracovávání stavebních zakázek v systému euroCALC 3, včetně oceňování soupisů prací veřejných zakázek dle vyhlášky č. 230/2012 Sb.

Témata semináře jsou zaměřena na importy rozpočtů z Excelu a jejich oceňování, načítání položek z Excelu pomocí šablon, import změnových rozpočtů z Excelu, výběrová řízení, řešení veřejných zakázek, představení odborného materiálového portálu, vyhodnocování nabídek, cenové úpravy zakázek, fakturaci a čerpání rozpočtu, harmonogramy, nástroje pro řízení stavební výroby, controlling, vzdělávací program Akademie Callida a mnoho dalšího.

Seminář proběhne ve středu 19. 11. 2014 a v pátek 28. 11. 2014 v prostorách společnosti Callida, s.r.o., Kloboučnická 24, Praha 4. Účast je bezplatná.

Přihláška a další informace.

 
 
Reklama