Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dvě novinky pro vysoké nároky použití

Přední výrobce stavebních hmot společnost Baumit uvedla na trh dvě novinky, které rozvíjejí její široké portfolio výrobků.

Baumit ProofBeton je vodonepropustný vysokopevnostní beton třídy C 30/37 zejména vhodný pro vodohospodářské stavby, vodojemy, kanalizace a jímky, tedy pro náročné betonové konstrukce, ale i běžné betonářské práce. Jeho další výhodou je jednoduchá manipulace a zpracování – možno ručně i strojově. Jde o beton s vysokou konečnou pevností.




Baumit FillBeton je expanzivní cementová směs pro zálivky železobetonových konstrukcí, zmonolitňování skeletů nebo jako výplňové injektáže dutin a pracovních otvorů. Hodí se i jako výplň pracovních spár v betonu, cihelném zdivu či přírodním kameni. U této betonové směsi se využívá jejích vlastností, především přilnavost k betonu i oceli, minimálního smrštění a velmi jednoduché přípravy a zpracování. Tato zálivková směs má vysokou mechanickou pevnost a je dlouhodobě trvanlivá.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama