Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Spojením stavebních divizí společností SSAB a Rautaruukki

V souvislosti se spojením společností SSAB a Rautaruukki byly divize sloužící zákazníkům obou společností z oboru stavebnictví spojeny do nové divize Ruukki Construction.

Divize Rautaruukki a SSAB, které se zabývají dodávkami pro stavebnictví, se spojily do nové divize Ruukki Construction, jejíž centrála je v městě Helsinky, Finsko.

Divize Ruukki Construction slouží jednotlivým zákazníkům i firemní klientele. Spojení těchto divizí, dodávajících produkty pro stavebnictví, se zákazníků nedotkne. Služby zákazníkům budou poskytovat stejné kontaktní osoby a servisní místa tak, jako tomu bylo doposud.

„Pokračujeme v naší činnosti stejně jako doposud; produkty, služby, smlouvy a kontaktní osoby se nemění. Nová spojená společnost nám umožní poskytnout zákazníkům širší portfolio produktů. Další výhodou vyplývající z tohoto spojení je, že můžeme stavět na našem společném know-how a vytvořit zcela nový směr podnikání s novými produkty a službami. V první řadě to přinese výhody našim zákazníkům,“ vysvětluje Marko Somerma, který vede divizi Ruukki Construction.

Pro zákazníky a profesionály, zabývajícími se střešními produkty, vyrábí Ruukki Construction produkty pod značkami Plannja a Ruukki, které jsou dostupné v rozsáhlé síti prodejců. Produkty pro střechy jsou také dostupné v servisních střediscích Ruukki Express a Plannja.

Mezi profesionální zákazníky Ruukki Construction také patří developeři a stavební společnosti. Vyrábí produkty pro stavebnictví, mezi nimi ocelové konstrukce pro budovy, nosné prvky pro střešní produkty, okenní a sendvičové panely používané ve stěnách. Kromě dodávek produktů naše společnost také pomáhá zákazníkům s designem a instalací.

Ruukki Construction je divizí SSAB a má asi 3 500 zaměstnanců. Ruukki Construction s mezinárodní působností poskytuje služby zákazníkům ve Finsku, Švédsku, Norsku, Dánsku, Polsku, Estonsku, Lotyšsku, Litvě, České republice, Slovenské republice, Rumunsku, Ukrajině, Rusku, Německu, Nizozemsku a Spojeném království. Kromě služeb zákazníkům má Ruukki 16 výrobních závodů ve Finsku, Švédsku, Estonsku, Polsku, Litvě, Rusku, Ukrajině a Rumunsku.

 
 
Reklama