Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Provedení dodatečné hydroizolace soklové část objektu

Kompozitní polymer-cementová stěrka slouží k vytváření izolací pod keramické obklady a dlažby na balkonech a terasách. Vhodná je i k odizolování vnějšího povrchu sklepních stěn, vlhkých prostor a opěrných zdí, k vnitřní izolaci bazénů a nádrží do hl. 5 m.

Součástí produktů stavební chemie KNAUF pro pokládku obkladů a dlažeb se stane od počátku roku 2014 zcela nová hydroizolační stěrka, určená zejména pro použití v exteriéru. Jedná se o kompozitní polymer-cementovou hmotu, která slouží k vytváření izolací pod keramické obklady a dlažby na balkonech a terasách. Lze ji ale s úspěchem použít i k odizolování vnějšího povrchu sklepních stěn, vlhkých prostor a opěrných zdí, k vnitřní izolaci bazénů a nádrží do hloubky 5 metrů. Hydroizolační vrstva neztrácí pružnost ani za mrazu a odolává teplotám do -40oC. Je schopna překlenout dodatečně vzniklé praskliny v podkladu až do šíře 0,75mm a chrání podklad před karbonatací.

Jedná se o vysoce kvalitní výrobek určený ovšem nejen profesionálním obkladačům, ale vzhledem k snadné přípravě i koncovým spotřebitelům. Distribuován bude v plastovém vědru 15,6 kg (12kg suché složky a 3,6 kg kapalné složky). Toto balení vystačí na izolaci plochy cca. 8 m², což odpovídá ploše menšího balkonu. Tento výrobek najdete samozřejmě zařazen v novém Ceníku/Produktovém katalogu KNAUF 2014, v oddělení produktů stavební chemie.

Provedení dodatečné hydroizolace soklové část objektu Knauf
Provedení dodatečné hydroizolace soklové část objektu
 
 
Reklama