Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompletní sortiment tmelů a příslušenství SHEETROCK® v nabídce Knauf

Kromě standardních pastózních univerzálních tmelů jsou v nabídce základní krycí nátěry, papírové a ocelové výztužné pásky a rohové profily pro několik možných úprav rohů nebo hran desek. Celý systém je pak doplněn o nářadí a pracovní nástroje .

Kompletní zavedení výrobků SHEETROCK®

Od 1.11.2013 jsou kompletně zavedeny tmely a doplňkové produkty SHEETROCK® do našeho prodejního portfolia. Kromě standardních pastózních univerzálních tmelů v několika velikostních baleních jsou dále v nabídce základní krycí nátěry, papírové výztužné pásky, ocelová výztužná pružná páska a rohové profily pro několik možných úprav rohů nebo hran desek. Celý systém je pak doplněn o nářadí a pracovní nástroje usnadňující aplikační možnosti a zvyšující rychlost montáže.

Tento výrobkový systém vám usnadní finální celoplošné tmelení zejména v těchto oblastech:
  • Úprava povrchu sádrokartonu před malováním
  • Úprava povrchu betonu a jeho celoplošné dokonalé vyhlazení
  • Úprava a vyrovnání omítkového systému

Dokonalým pomocníkem vám budou tyto produkty pro provádění stěn a stropů bez prasklin. K pevnému a odolnému spojení dochází při vysychání vinylové báze tmelů s papírem. Papírová páska na rozdíl od skelných nebo samolepicích pásek má výrazně vyšší pevnost v tahu. Ve spoji tak vznikne velmi tuhý spoj, který má shodné vlastnosti, jako neporušená sádrokartonová deska.

Další jedinečnou vlastnost nabízí ocelové profily. Profily mají dokonalé papírové krytí, což umožňuje pevné spojení s vinylovým pojivem v pastách a jejich tělo je tvořeno galvanizovaným ocelovým jádrem, které dokonale chrání montovaný prvek před poškozením. Navíc pružné ocelové jádro chrání i před poškozením při transportu na stavbu a nešetrné manipulaci ne stavbě.

Doplňkový sortiment patentovaného nářadí a pracovních nástrojů usnadní a výrazně urychlí montáž jednotlivých produktů. V nabídce jsou i strojně stříkatelné airless tmely.


Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama