Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

quick-mix na pomoc postiženým povodním

Společnost quick-mix, výrobce suchých maltových směsí a stavební chemie, se z tohoto důvodu rozhodla aktivně pomoci a vytvořila speciální nabídku pro majitele poškozených nemovitostí v oblastech zasažených povodněmi.

Letošní povodně, které v nebývalé míře způsobily v České republice škody na majetku a lidských osudech, nemohou nechat nikoho klidným.

„Vyjadřujeme upřímnou lítost s mnoha lidskými osudy, které zasáhly a změnily povodně v minulých dnech. Byly zničeny a poškozeny stovky domovů jednotlivců a rodin. Soucítíme s postiženými a chápeme, že ztráta a poškození domovů je pro každého velmi citlivá. Jako výrobce suchých maltových směsí a stavební chemie jsme připraveni lidem v zasažených oblastech pomoci“ řekl Robert Gult, obchodní ředitel společnosti quick-mix.

Jakou pomoc postiženým povodněmi nabízíme?

Postiženým povodněmi nabízíme mimořádnou slevu 50% na speciální sanační omítku SAN-EUa renovační omítku na vlhké zdivo FWR , které jsou vhodné pro aplikaci na domech v záplavových oblastech. Zájemci se mohou též s důvěrou obrátit s odbornými konzultacemi na naše obchodně-technické poradce. Speciální nabídka je platná v období od 10. 6. 2013 do 30. 8. 2013.

>SAN-EU je jednovrstvá sanační omítka pro vlhkostí a solemi poškozené zdivo. Omítka splňuje požadavky směrnice WTA 2-2-91 na vlastnosti sanačních omítek.

FWR je speciální renovační omítka na vlhké zdivo, s vysokým obsahem pórů s optimální geometrií kapilár, pro renovaci zcela provlhlých stěn ve venkovním i vnitřním prostředí.

Jak pomoc získat?
Všichni zájemci z postižených oblastí se mohou obrátit v období od 10. 6. 2013 do 30. 8. 2013 přímo na naše obchodní a technické poradce, jejichž seznam a telefonní kontakty naleznou na webu: www.quick-mix.cz. Na základě konzultace bude zájemcům nabídnut způsob technického řešení problému, potvrzen nárok na slevu a doporučen nejbližší prodejce stavebních hmot, který žádost vyřídí.
 
 
Reklama