Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Knauf vyráží s kampaní To Go

Knauf vyráží s novou kampaní, která má u prodejců nabídnout zákazníkům (především drobným živnostníkům) komplexní a ucelený sortiment na jednom místě prezentovaný velmi přitažlivou formou.

Kampaň začíná již nasměrováním zákazníka k prodejci tak, aby po celé republice působila jednotným dojmem a zákazník ji dostatečně zaznamenal. K tomu slouží celá řada nástrojů. Tento nový koncept prodeje u vybraných partnerů spočívá v systému samoobslužných modulů, které nabízejí pečlivě vybranou škálu nejprodávanějších produktů ze tří oblastí: suché výstavby / oprav & renovací / lepení & spárování. Reaguje tím na stále rostoucí poptávku a trend samoobslužných nákupů a zároveň nabízí svým věrným obchodním partnerům profitovat z know-how firmy Knauf v oblasti prodeje DIY. Každý z těchto modulů je pro snadnou orientaci opatřen velkými popisy regálů, přehlednými etiketami a poradenskými stopery, které se zaměřují nejen na podrobnější popis vybraných výrobků, ale především na nejčastější problémy a jejich jednoduchá systémová řešení právě s použitím výrobků Knauf. Každý zákazník se tak může snadno informovat a zorientovat v široké škále nabízených produktů a přitom rychle nakoupit nebo získat rady a tipy pro menší i větší opravy. Prodejce se tak stává partnerem pro veškeré požadavky zákazníků – kromě kompetentního poradenství a širokého sortimentu výrobků na skladu může nyní také s Knauf To Go nabídnout potřebnou samoobsluhu. A to není všechno – prodej je podpořen navigačními panely v podobě podlahové grafiky, závěsných poutačů a stojanů tak, aby zákazníci přišli k regálům co nejkratší cestou.

Odměnou za nákup každému zákazníkovi, který nakoupil z produktů Knauf, jsou energetický nápoj a žvýkačky, které dostanou zdarma u pokladny.

samoobslužný modul Knauf suché výstavby / oprav & renovací / lepení & spárování velkými popisy regálů, přehlednými etiketami a poradenskými stopery

Pro podporu kampaně se budou konat na jednotlivých prodejnách akce s názvem Den s Knaufem. V nejbližší době se můžete těšit na tyto akce u těchto partnerů:

  • 24.5. - Peťura stavebniny, Boleslavská 2438, Nymburk od 14:00 do 18:00
  • 25.5. - MONTAKO, Lobeček 732, Kralupy nad Vltavou od 9:30 do 13:30
  • 31.5. - TRADIX, Šlechtitelů 1, Olomouc od 14:00 do 18:00

Více informací o kampani naleznete na http://www.knauftogo.cz

Každý prodejce, který se stal partnerem To Go, nese na svých reklamních cedulích typické a nepřehlédnutelné označení logem Knauf To Go, které je navigací pro zákazníky, kteří do stavebnin míří. Nedílnou součástí marketingové komunikace je podpora stavebnin v tištěných periodikách, na webových stránkách a další formy podpory prodeje. Pro skutečný úspěch celé kampaně musíme ovšem jarním nadšením zahořet úplně všichni – Knauf pracovníci i pracovníci u prodejců. Jedině tak máme šanci, že u nás všichni budou nakupovat se skutečným nadšením.


Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama