Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Registrace vrcholí. Poslední možnost získat Poukaz na dům!

Plánujete letos stavbu nového rodinného domu? Máte poslední šanci získat výhodný Poukaz na dům. Nepropásněte možnost nakoupit cihly, pálenou střešní krytinu a komín s jedinečnou slevou. Akce končí už 24. května!

Poukaz na dům logo akce

Společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a. s., TONDACH Česká republika s.r.o. a Schiedel, s.r.o. uzavřely unikátní partnerství a vytvořily jedinečný slevový poukaz na hrubou stavbu rodinného domu.

Díky tomuto speciálnímu Poukazu na dům teď pořídíte kompletní keramický systém Porotherm od společnosti Wienerberger, základní pálenou střešní krytinu Tondach a komínové systémy značky Schiedel s obrovskou slevou.

Získat výhodný Poukaz na dům nikdy nebylo jednodušší. Registrujte se na stránkách www.poukaznadum.cz. Během dvou pracovních dnů vás budou kontaktovat operátorky zákaznického servisu a pomohou vám s uplatněním vašeho poukazu. Registrace končí už v pátek 24. května 2013.

Podrobnější informace naleznete na stránkách www.poukaznadum.cz

Pro další informace kontaktujte: Ing. Michaela Smutná
T.: +420 702 027 156; michaela.smutna@wienerberger.com

Poukaz na dům slevový poukaz na hrubou stavbu rodinného domu

Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 
Reklama