Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hydroizolace základové desky a lepení podlahových krytin, OSB, roštů a teras

SIKA svoji jedinečnost na trhu podtrhuje mimo jiné systémovým řešením stavební chemie a hydroizolací pro dřevostavby. S fóliovými izolacemi Sikaplan®-WP na bázi mPVC docílíte trvanlivosti celého systému.

Dokážeme nabídnout komplexní technologie pro dřevostavby a montované domy včetně prefabrikovaných dílců. Zaměřujeme se na spolehlivá a funkční řešení nejen v následujících oblastech: Přísady do betonu, hydroizolace základových desek, balkónů, teras, koupelen a sprchových koutů, fóliové a nátěrové hydroizolace střech, podlahy, dekorativní povrchy, lepidla a tmely a další materiály pro dokončovací práce v interiéru.

SIKA - stavební chemie a hydroizolace pro dřevostavby

Hydroizolace základové desky je základním prvkem každé stavby s velmi vysokými nároky na funkčnost a životnost. S fóliovými izolacemi Sikaplan®-WP na bázi mPVC dosáhneme snadno a rychle požadovaného efektu a komplexního řešení s ohledem na funkčnost a trvanlivost systému.

Hydroizolace balkónů, teras, lodžií – Izolace a lepení dlažby

SIKA - stavební chemie a hydroizolace pro dřevostavbySikaBond®-T8 je zcela ojedinělý materiál pro hydroizolaci a přilepení dlažby. Jedná se o materiál na bázi trvale pružného polyuretanu, který se nanáší na podklad ve dvou vrstvách, první pro vytvoření souvislé hydroizolační vrstvy, vytažení na sokl a napojení na odvodňovací prvky apod. Do druhé vrstvy, která se nanáší zubovým hladítkem, se pak přímo lepí dlažba. Vytvoří se tak dokonalá hydroizolační a lepicí vrstva, hotovou plochu je možné spárovat hmotou Sika Ceram®-520 TG, detaily a dilatační celky trvale pružným PU tmelem Sikaflex®-11 FC+. Tento systém je díky své přídržnosti a pružnosti zvláště vhodný v oblasti montovaných staveb a dřevostaveb. Je schopen překlenout velké pohyby a dilatace konstrukcí bez porušení hydroizolační funkce. Díky této přednosti je možné jej použít i v interiéru, např. pro koupelnu nebo sprchový kout.

Podlahy, lepení podlahových krytin, OSB, roštů teras

SIKA - stavební chemie a hydroizolace pro dřevostavbySpolečnost Sika je schopna poskytnout vhodné řešení ať již potřebujete lepit vinyl, koberce, marmoleum, linoleum, korek, dřevěnou podlahu, terasu, OSB nebo další prvky a to díky elastickým polyuretanovým a disperzním lepidlům s vynikajícími vlastnostmi a snadnou aplikací.

Jako finální podlahu dokážeme nabídnout lité, stěrkové či nátěrové systémy pro vytvoření designového povrchu podlahy nebo stěny, systémy Sikafloor®, SikaDecor®, nebo Sikagard®-750 Deco EpoCem®. Také speciální cementové, epoxidové nebo polyuretanové podlahové systémy pro garáže, dílny, designové a průmyslové oblasti nebo odolné komfortní podlahové systémy pro snížení kročejového hluku.

SIKA - stavební chemie a hydroizolace pro dřevostavbyS vedlejšími produkty, jako jsou samonivelační vyrovnávací hmoty, penetrační nátěry, vlhkostní bariéry a unikátní aplikační zařízení Sika, je prakticky možné splnit požadavky na jakoukoliv podlahu.

sika Hydroizolace základové desky s fóliovými izolacemi Sikaplan®-WP na bázi mPVC
Hydroizolace základové desky s fóliovými izolacemi Sikaplan®-WP na bázi mPVC
 
 
Reklama