Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Využijte akci Ytong 35% a více, která se již chýlí ke konci

Chystáte se stavět dům, který Vám bude šetřit energii? Využijte podzimní akce, ve které je možno získat slevu 35 % a více z ceníkových cen stavebního materiálu Ytong.

Slevy jsou počítány individuálně každému zákazníkovi v návaznosti na jeho konkrétní podmínky a přání po konzultaci s obchodním zástupcem či po registraci na webu www.ytong.cz. Akce probíhá pouze do 31. října 2012.

Ti, kdo se chystají stavět či rekonstruovat rodinný dům jistě přivítají zprávu, že zajímavá podzimní akce na stavební materiál Ytong pokračuje do konce října. Zákazníci mají díky této akci možnost postavit energeticky úsporný dům za výhodnějších podmínek a získat slevu 35 % a více. Každému zákazníkovi, který využije této výhodné nabídky, připraví výpočet slevy přímo na míru regionální obchodní zástupce. O svou slevu mohou zákazníci požádat i elektronickou cestou, a to registrací na webu www.ytong.cz.

„Dlouhodobým cílem společnosti Xella CZ je získávat spokojené zákazníky, kteří jsou s průběhem hrubé stavby spokojeni a nebojí se doporučit Ytong i dalším stavebníkům. Vždy vycházíme našim zákazníkům maximálně vstříc, a proto jsme se rozhodli připravit akci, která bude šitá na míru každému zájemci,“ říká Ing. Ivana Havlíčková ze společnosti Xella CZ. „Zákazník tak získá díky Ytongu zase o něco víc,“ dodává Ivana Havlíčková.

S Ytongem nejen ekonomicky, ale i ekologicky

Materiál Ytong je mezi stavebníky oblíbený hlavně díky svým tepelněizolačním vlastnostem. Milióny vzduchových pórů v tvárnicích Ytong vytváří dokonalou tepelnou izolaci. Důraz je kladen i na materiál, z něhož je Ytong vyroben, jedná se pouze o přírodní suroviny. Materiál tak přirozeně dýchá a udržuje zdravé klima v domě. V takovém domě se pak dobře žije celé rodině, a to i za předpokladu, že je některý z jejích členů alergik.

Kvalitní hrubá stavba je základ

Opomenout nelze ani jednoduchou manipulaci s Ytongem. Stavba z tvárnic Ytong je rychlá a přesná, což šetří nejen finance, ale také čas. Je také třeba brát v potaz, že náklady na hrubou stavbu sice tvoří pouze cca 9 % hodnoty domu, ale výrazně ovlivňují jeho provoz. Kvalitní obvodové zdivo je proto základem pro úsporné domy. Více informací je k dispozici na www.netoptezbytecne.cz.


Xella CZ, s.r.o.
logo Xella CZ, s.r.o.

Kompletní stavební systém Ytong nabízí ucelené řešení celé hrubé stavby i povrchových úprav. Zahrnuje tepelněizolační řadu tvárnic Lambda YQ, s níž je možné dosáhnout hodnot pasivní výstavby i jednovrstvým zděním bez zateplování.

 
 
Reklama