Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový dávkovač na lepidlo zajistí přesnost a urychlí zdění

Díky novému dávkovači na lepidlo KM BETA, určeného pro zdění z cihel KMB SENDWIX, lze docílit nanesení rovnoměrné vrstvy lepidla v celé ploše, a tím pádem dokonalou přípravu spáry pro položení další řady zdicích prvků.

Tenkovrstvé zdění na lepidlo stále častěji nahrazuje klasické maltové zdění. Použití celoplošného lepidla představuje výraznou úsporu materiálu, a tedy i nákladů, a zároveň vyšší rychlost výstavby. Další urychlení a usnadnění práce představuje nový dávkovač na lepidlo KM BETA. Tato pomůcka je určena pro zdění z vápenopískových cihel KMB SENDWIX, které společnost KM Beta dodává. Díky dávkovači lze docílit nanesení rovnoměrné vrstvy lepidla v celé ploše, a tím pádem dokonalou přípravu spáry pro položení další řady zdicích prvků.

Díky použití dávkovače lze docílit požadované, přesně třímilimetrové vrstvy lepidla v ložné spáře. V celé nanášecí hraně je totiž výška zubu naprosto shodná. Stavebník při použití dávkovače ocení zásadní zrychlení celé výstavby a přesnost při nanášení, především dokonale rozprostřenou vrstvu lepidla v požadované tloušťce.

Více informací o novém dávkovači lepidla


nový dávkovač na lepidlo KM BETA pro zdění z vápenopískových cihel KMB SENDWIX

Nový dávkovač na lepidlo KM BETA
 
 
Reklama