Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Loskuták s produkty Knauf opět na scéně

V letošním roce navazujeme na úspěch loňských reportáží o produktech Knauf v pořadu Rady ptáka Loskutáka na Nově a natočili jsme 3 reportáže, které představí poutavou formou některé z nových nebo zajímavých produktů.

Rady ptáka Loskutáka, které pravidelně vysílá televizní stanice Nova, asi není třeba představovat. Stejně jako fakt, že úspěch loňských reportáží o produktech Knauf překvapivě předčil všechna očekávání. Není tedy divu, že v letošním roce chceme na úspěch navázat a opět jsme natočili tři reportáže, které prakticky představí konečným spotřebitelům poutavou formou některé z nových nebo zajímavých produktů značky Knauf. Natáčení bylo jako obvykle realizováno v prostorách naší továrny ve Kbelích.

V první reportáži, která se odvysílala 1. 4. 2012, jsme se setkali s panem Vladimírem Váňou, který představil možnosti lepení a spárování přírodního kamene a mramoru, tedy materiálů, jejichž užiti na zahradách a v okolích domů je velmi časté.

Ve druhé reportáži z 15. 4. 2012 se představila rodina sádrových omítek a stěrek Knauf Rotband. Výborné vlastnosti sádrou pojených omítek oceníme při jejich provádění. Nanesené omítky nebudou odpadávat od podkladu, nebudou praskat a různě se trhat a navíc jejich povrch bude excelentně hladký.

Trilogii zakončila 22. 4. 2012 reportáž o barevných nátěrech Knauf TS Colors. Řeč byla o speciálním silikon-akrylátovém laku (TS 720) určeném do venkovního agresivního prostředí a pod vodu.


Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama