Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Originální nářadí Ytong můžete nyní nakupovat přímo z vašeho domova!

Společnost Xella CZ, s.r.o. spouští elektronický obchod, ve kterém si můžete zakoupit ty nejlepší nástroje pro práci s materiálem Ytong. Nakupování na e-shopu Ytong je jednoduché a přehledné.

Svůj oblíbený pracovní nástroj zakoupíte třemi kliky myší.

Téměř každý stavitel, zedník či stavař ví, že práce se stavebním systémem YTONG je snadná a rychlá - za předpokladu, že pracujete s originálním nářadím k tomu určeným. Zatímco dosud jste si jej mohli zakoupit ve vybraných stavebninách, nyní existuje možnost objednat si jej bezstarostně přímo přes internet a zakoupené zboží následně dorazí přímo až k vám domů!

K dispozici je široký sortiment praktických pomocníků - lžíce a vrtáky různé velikosti, pila ruční vidiová a pila ruční obyčejná na pórobeton, spojka zdiva, drážkovač, míchadlo, úhelník, palička gumová, brusné hladítko, hoblík, elektrická pásová pila, pilový pás a doplňkové zboží v podobě pracovní helmy, kloboučku, měřicího pásma či zednické tužky.

Proto neváhejte a využijte speciální akci - POŠTOVNÉ ZDARMA. Pokud si do 2. 2. 2012 objednáte zboží v celkové hodnotě převyšující 990, - CZK, poštovné neplatíte.

Díky originálnímu nářadí Ytong si urychlíte a usnadníte práci, uříznete přesnou velikost zdiva, nanesete přesné množství malty a vytvoříte rychlé a přesné instalační drážky. Všem, kteří staví nebo se chystají stavět s materiálem Ytong, doporučujeme nakupovat stavební nářadí v našem e-shopu.



Xella CZ, s.r.o.
logo Xella CZ, s.r.o.

Kompletní stavební systém Ytong nabízí ucelené řešení celé hrubé stavby i povrchových úprav. Zahrnuje tepelněizolační řadu tvárnic Lambda YQ, s níž je možné dosáhnout hodnot pasivní výstavby i jednovrstvým zděním bez zateplování.

 
 
Reklama