Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Buďte o krok před konkurencí, zúčastněte se certifikace stavebních firem

Realizujete se svou firmou stavby ze stavebního systému YTONG? Zúčastněte se jednodenního a zcela bezplatného certifikačního školení.

Realizujete se svou firmou stavby ze stavebního systému YTONG? Chcete, aby vaši zaměstnanci byli při práci s tímto materiálem efektivnější a plně využívali jeho výhod a technických předností? Zúčastněte se jednodenního a zcela bezplatného certifikačního školení, kde vám kvalifikovaní odborníci společnosti Xella a TZUS předají odborné znalosti a na praktických příkladech předvedou, jak správě pracovat s tvárnicemi YTONG.

Certifikace je pro firmy zdarma, probíhá formou teoretického školení a praktických ukázek v prostorách třech výrobních závodů společnosti Xella CZ. K dispozici je několik termínu, ve kterých certifikace proběhne:

Na certifikaci se můžete přihlásit na webových stránkách www.ytong.cz, kde naleznete jednoduchou on-line přihlášku. Pokud máte o certifikaci skutečný zájem, neváhejte s přihlášením, jednotlivé termíny jsou kapacitně omezené (při naplnění kapacity je termín odebrán z nabídky)!

CO NA CERTIFIKACI ZÍSKÁTE?
  • Certifikát TZUSu a společnosti Xella CZ, kterým svým zákazníkům prokážete svoji odbornost při používání stavebního systému YTONG,
  • zvýšení profesionální a odborné prestiže vás a vašich zaměstnanců a širší možnost uplatnění vaší stavební firmy,
  • a důležité informace, které vám pomohou stavební systém správně a efektivně používat, což výrazně zvýší produktivitu práce na stavbě

Zaujala vás certifikace stavebních firem? Více informací o certifikaci naleznete na webu www.ytong.cz, nebo se na certifikaci můžete rovnou přihlásit prostřednictvím on-line přihlášky.


Xella CZ, s.r.o.
logo Xella CZ, s.r.o.

Kompletní stavební systém Ytong nabízí ucelené řešení celé hrubé stavby i povrchových úprav. Zahrnuje tepelněizolační řadu tvárnic Lambda YQ, s níž je možné dosáhnout hodnot pasivní výstavby i jednovrstvým zděním bez zateplování.

 
 
Reklama