Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podzimní semináře Beton University

Skupina Českomoravský beton spolu se svými partnery zve na další semináře Beton University. Nejbližší seminář zaměřený na podlahové konstrukce se koná již tento čtvrtek, 20.10. v KC ALDIS v Hr. Králové.

Pod vedením předních odborníků se seznámíte s novinkami v oboru a načerpáte cenné informace z oblastí věnovaných normativní základně pro betony, vláknobetonům, lehce hutnitelným a samozhutnitelným betonům a další produktům vyráběným na betonárnách. Semináře Beton University jsou určeny pro projektanty, stavební firmy, investory, stavební dozory, studenty, učitele a širokou odbornou veřejnost a jsou zařazeny do akreditovaného vzdělávacího programu v projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT a ČKA.

Abyste se mohli na seminář Beton University přihlásit, musíte se zaregistrovat vyplněním registračního formuláře.

Beton a lité potěry v podlahových konstrukcích
  • 20. října 2011 v Hradci Králové, KC ALDIS, Eliščino nábř. 375
  • 10. listopadu 2011 v Karlových Varech, Poštovní Dvůr, Slovenská 2

Seminář řeší problematiku správného navrhování a provádění podlahových konstrukcí v pozemním stavitelství, včetně průmyslových podlah. V semináři budou zmíněny vhodné materiály pro nosné a podkladové konstrukce podlah. Dále budou uvedeny nejčastější poruchy nosných a podkladových vrstev podlah včetně jejich příčin a možného způsobu odstraňování.

Podrobné informace na stránce "Popis semináře: Beton a lité potěry v podlahových konstrukcích.

Další informace najdete na www.betonuniversity.cz.


Českomoravský beton, a.s.
logo Českomoravský beton, a.s.

Společnost Českomoravský beton, a.s. člen HeidelbergCement Group je holdingovou společností, která prostřednictvím vlastních betonáren a dceřiných společností dodává transportbeton v široké škále pevnostních tříd a druhů na území České a Slovenské republiky.

 
 
Reklama