Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zateplení domu pomocí odvětrávané fasády NOVABRIK

RD s fasádou Novabrik
Rodinný dům s fasádou Novabrik
 

Přibližně před rokem jsem se rozhodli s mým manželem postavit si náš vysněný domeček. Přes menší počáteční problémy náš dům dnes již stojí a je přesně podle našich představ. Na začátku jsme přemýšleli o tom, co vše chceme v našem baráčku mít.

Protože oba myslíme na budoucnost a chceme bydlet spokojeně, v klidu a v pohodlí, rozhodli jsme se investovat hlavně do moderních a chytrých řešení. Přemýšleli jsme o tom, jak nejvíce ušetřit na nákladech našeho budoucího bydlení. Měli jsme jasno, nechceme investovat zbytečné peníze do drahého topení. Poptávali jsme naši představu o úsporném bydlení u mnoha firem. Dlouho bez výsledku. Naštěstí jsme ale narazili na nabídku společnosti Novabrik a naše problémy tím skončily. U Novabriku jsme totiž objevili unikátní systém odvětrané fasády. Nemuseli jsme dlouho přemýšlet, pro to pořídit si fasádu Novabrik jsme se rozhodli téměř okamžitě. Důvodů proč bylo hned několik. Já jsem si Novabrik oblíbila kvůli zajímavému designu. Odvětraná fasáda se totiž od ostatních zásadně liší. Fasáda připomíná přírodní kámen a to mě úplně uchvátilo. Navíc jsem také zjistila, že i díky tomu se o fasádu nemusíme vůbec starat.

Kámen je také velmi odolný, takže se ani nemusíme bát, že do fasády budeme muset opakovaně investovat. Manžel ocenil další jedinečné vlastnosti. Fasáda Novabrik nám totiž ušetří penízky. Jak nám odborníci ze společnosti Novabrik vysvětlili, fasáda tvoří jakýsi ochranný plášť domu, který pomocí komínového efektu udržuje a ozdravuje stěny i interiér. Díky odvětrávání tak fasáda zabraňuje tvoření plísní a vzniku nadměrné vlhkosti. To je další plus, nemusíme se bát, že naše dítka budou ohrožena nějakými nemocemi. No prostě co chtít víc.

S fasádou Novabrik jsme naprosto spokojení! Takže díky.


STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...