Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Máte rádi sklo použité v interiéru jako funkční nebo designový prvek?

Společnost AGC Flat Glass Czech ve spojení s pořadem Jak se staví sen!

Stavíte dům nebo renovujete svůj současný interiér? Dívejte se v sobotu 30. 6. od 18 hodin na pořad Jak se staví sen. V rámci pořadu bylo v rekonstruovaném bytě použito mimo jiné lakované sklo se saténovou povrchovou úpravou Matelac Silver Bronze a lakované sklo se saténovou povrchovou úpravou Matelux. Nenechte si ujít tento díl a získejte tak inspiraci pro použití skla v interiéru.

Dne 30. 6. 2012 od 18:00 bude vysílána na Prima Family designová reality show Jak se staví sen. V posledním dílu jarní série navštívil štáb pořadu i výrobní závod společnosti AGC v Kryrech. V rámci pořadu byla v rekonstruovaném bytě instalována skla realizačním týmem AGC Kryry. Lakované sklo se saténovou povrchovou úpravou Matelac Silver Bronze bylo použito jako obklad za kuchyňskou linkou a jako deska konferenčního stolku. Posuvné dveře, které dokonale prosvětlí vnitřní prostor bytu, byly vyrobeny ze saténového skla Matelux Clearvision.

 

Nenechte si ujít tento díl a získejte tak inspiraci pro použití skla v interiéru.

Použitá skla v televizním vysílání:

Lakované sklo se saténovou povrchovou úpravou Matelac

Lakované sklo se saténovou povrchovou úpravou je opakní sklo určené pro interiérové použití. Opakního vzhledu je dosaženo použitím vysoce kvalitního laku na zadní straně skla a matný povrch skla, který zabraňuje reflexi, je zajištěn díky matování skla kyselinou. Použitím skla Matelac dosáhnete dlouhodobého barevného saténového vzhledu.

Sklo se saténovou povrchovou úpravou Matelux

Sklo se saténovou povrchovou úpravou vyhovuje současnému trendu minimalismu, jednoduchosti a čistých tvarů. Matný povrch se také často volí pro měkké filtrování světla a zajištění určité míry soukromí. Sklo Matelux se vyznačuje neutrálním a hebkým vzhledem a vysokou mírou světelné prostupnosti.

Pro všechna skla platí jednoduchá a velice snadná údržba.

 

Nové webové stránky – skleněné-interiéry.cz

Souběžně s vysíláním pořadu Jak se staví sen dne 30. 6. budou dokončeny nové oficiální webové stránky www.sklenene-interiery.cz. Stránky nabídnou rozsáhlý přehled o možnosti použití skla v interiéru a jsou určeny především pro širokou veřejnost. Každý se zde může dozvědět, jaké vhodné typy skel se dají použít v interiéru, kde si je lze objednat včetně instalace a zároveň se nechat inspirovat již zrealizovanými aplikacemi.

Ukázka úvodní stránky www.sklenene-interiery.cz Ukázka úvodní stránky www.sklenene-interiery.cz

Více informací o produktech společnosti AGC naleznete na www.YourGlass.com nebo na níže uvedených kontaktech.

AGC Flat Glass Czech, a.s., člen AGC Group
Sklářská 450
416 74  Teplice
Tel.: 417 501 111

Zuzana Zimová
zuzana.zimova@eu.agc.com
Tel.: 415 235 534

Jan Huňát
jan.hunat@eu.agc.com
Tel.: 417 502 201


AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group
logo AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

Firma je součástí nadnárodního koncernu AGC Group a je největším výrobcem plochého skla ve střední a východní Evropě. Vyrábí ploché sklo zejména pro stavebnictví (exteriérové zasklení a interierové dekorace), automobilový průmysl a další odvětví (doprava, ...