Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Konstrukční desky KERDI-BOARD

V zimním období se stavební práce přesouvají do interiérů. Jedněmi z nejčastějších interiérových stavebních prací jsou rekonstrukce koupelen či kuchyní, pro které jsou ideální stavební voděodolné desky Schlüter - KERDI-BOARD. Používají se např. pro ostění vany, celé koupelny či kuchyně.

I v těchto zdánlivě snadných stavbách se snadno prokáží skutečné stavební dovednosti řemeslníků, jelikož na jejich dílo se budete dívat po dlouhé roky a bedlivé oko po čase najde nejednu chybu. Avšak i na těchto drobných stavbách je nutno volit s ohledem na finální vzhled takové materiály a činnosti, které jsou poměrem cena versus výkon nejvýhodnější.

Jednou věcí je pořídit kvalitní, cenově dostupné materiály, a druhou to, jak dlouho řemeslníci stráví na stavbě jako takové a jaký čas jim budete muset uhradit. Nehledě na rizika spojená s vícepracemi, dodělávkami a případnými reklamacemi.

Stavební voděodolné desky Schlüter®-KERDI-BOARD

Pro hrubé stavby například koupelen, bytových jáder či kuchyní jsou zcela ideální voděodolné stavební desky Schlüter®-KERDI-BOARD. Jedná se o stavební desky pro podklad obkladů, jež nahrazují známé vápenocementové tvárnice. Tloušťka stavebních desek Schlüter®-KERDI-BOARD se pohybuje od 5 až po 50 mm.

Lze je použít i pro ostění vany, celé koupelny či kuchyně. Stavební desky se velice snadno opracovávají do přesných tvarů a lze přímo na ně aplikovat lepidla pro lepení obkladů. Práci s Schlüter®-KERDI-BOARD zvládne každý řemeslník i šikovný kutil.

Práce se stavebními deskami Schlüter®-KERDI-BOARD

Stavení desky Schlüter®-KERDI-BOARD zcela revolučně zkracují dobu rekonstrukce či stavby, zpřesňují rovné linky a sbíhání hran a umožňují vytvářet jako ze stavebnice celé koupelny, kuchyně, výklenky, niky a mnoho dalšího v několika hodinách, což s klasickými jednotlivými tvárnicemi zedníci tvoří celé dny. Schlüter®-KERDI-BOARD jsou voděodolné, a proto jsou rovněž ideálním podkladem pro izolace bezbariérových podlahových sprch.

Schlüter®-KERDI-BOARD vám za výhodné ceny dodá společnost Detalon s.r.o. V naší provozovně vám rádi poskytneme odborné poradenství i zaškolíme zaměstnance. Těšíme se na vaši návštěvu.

 
 
Reklama