Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhlášení 11. ročníku soutěže "Nejlepší výrobce stavebnin 2017"

Do soutěže se mohou hlásit všichni výrobci stavebních hmot a materiálů působících na území ČR. Soutěž je rozdělena do dvou velikostních kategorií (nad a pod 200 pracovníků), proto mohou přihlášku podat jak velké podniky, tak malé rodinné firmy působící místně.


Není důležité, jak jsou velcí, ale jak jsou dobří. Jak se starají o kvalitu svých výrobků, o zaměstnance, o ekologii i o své okolí.

Cílem soutěže je upozornit na výrobní provozy a jejich progresivní výrobky pro stavebnictví a ostatní průmysl a ukázat, že i výroba stavebních hmot a materiálů může být ohleduplná, šetrná a přitom moderní a úsporná.

Vyhlášení 11. ročníku proběhlo dne 12. 4. 2018 na Ministerstvu průmyslu a obchodu za účasti vypisovatelů (Ministerstvo průmyslu a obchodu, Svaz podnikatelů ve stavebnictví a společnost ÚRS PRAHA, a.s.) a mediálních partnerů (časopis Stavebnictví, Materiály pro stavbu, BUILD INFO, Skypaper a portály TZB INFO).

Přihlaste se i letos do prestižní soutěže, jehož vítězové převezmou ocenění v Betlémské kapli v rámci Dnů stavitelství a architektury. Na ostatní čeká nominační ocenění a zvláštní ceny vyhlašovatelů. Výsledky všech účastníků této soutěže budou zařazeny do ratingu RABF (metodika hodnocení kvality ve stavebnictví).

Přihlášky posílejte do 29. 6. 2018 na adresu ÚRS PRAHA, a.s. Pražská 18, 102 00 Praha 10 nebo na email: soutezNVS@urspraha.cz.

Zde si můžete stáhnout přihláškupodmínky soutěže.

Více informací a přihlášky naleznete na stránkách ÚRS PRAHA.

 
 
Reklama