Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Developerský projekt firmy ASID

Členem IQRF Alliance se stala developerská firma ASID. Aktuálně řeší 1. etapu rozsáhlého projektu KRD, v rámci níž bude v Bratislavě probíhat výstavba inteligentních budov o rozloze více než 70 000 m2. I tento projekt bude představen na IQRF Summitu 2017.

Pro členy IQRF Alliance je to významná příležitost spolupodílet se na realizaci tohoto projektu. Mohou tak přinést svá řešení a produkty z oblastí chytrého vytápění, osvětlení, parkování, zabezpečení či automatizace. S projekty firmy ASID a s řešeními technologických partnerů IQRF Alliance se budete mít možnost seznámit osobně na IQRF Summitu 2017 (www.iqrf.org/summit2017).

Firma ASID vznikla v roce 2005 jako reklamní agentura. Postupně své působení rozšířila o investiční výstavbu a na svém kontě má desítky úspěšně dokončených projektů. V roce 2013 získala společnost významné zakázky spolu s novým partnerem – samosprávou, která je zárukou přehledného obchodování. Byly dojednány smlouvy o výstavbě nájemních bytových domů financovaných ze Státního fondu rozvoje bydlení a dotací MVDaRR. Poptávka po nájemních bytech stále roste.


Společnost má v oblasti developmentu a výstavby rezidenčních budov zkušenosti jak na Slovensku, tak i na zahraničním trhu. Buduje rozsáhlé areály a infrastrukturu, bytovou výstavbu a výstavbu administrativních budov. Snaží se být lídrem v oblasti developerské, stavební i realitní.

Budovy by měly splňovat zelený standard (LEED, BREEAM). BREEAM a LEED jsou systémy, které hodnotí budovy z hlediska jejich komplexní udržitelnosti v několika kategoriích – například jakou energetickou účinnost budova má, jak se podílí na emisi skleníkových plynů, do jaké míry je budova zárukou zdraví a pohody, jaký je management pozemku, zda a do jaké míry se podílí na znečištění, nebo jak nakládá s odpady.


Představení developerských projektů na IQRF Summitu 2017

S projekty firmy ASID budete mít možnost seznámit se osobně na IQRF Summitu 2017. Dále zde uvidíte řešení a produkty právě pro chytrá města, chytré budovy a domácnosti, průmysl, bezpečnost a dopravu.
Své produkty a služby zde budou prezentovat zástupci firem Microsoft, O2, AAEON, MICRORISC, NETIO Products, Aledo, Protronix, IQ Home, CITIQ, DATmoLUX, RehiveTech, CETIN, TECO, Austyn International, Dazzle Light, FOXON, CIS a další.

Termín: 7. - 8. června 2017
Místo: Clarion Congress Hotel Prague
Registrace
Předběžný program

 
 
Reklama