Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Než začnete stavět, inspirujte se katalogem Stavebnin DEK

Stavebniny DEK teprve před pár týdny vydaly katalog pro rok 2016, ale už nyní je jisté, že i v letošním roce se mu mezi stavebníky dostane zasloužené pozornosti. Obsáhlý katalog přináší na více než 700 stranách ověřená konstrukční řešení pro všechny fáze stavby: od základů přes střechu až po úpravy kolem domu, celkem ve více než 130 konstrukcích, skladbách a systémech.


Nedílnou součástí každého řešení je přehledná 3D vizualizace, která dokonale vyobrazuje řešení konstrukce nejen v ploše, ale hlavně v detailech.

Každá z vizualizací je doplněna o konkrétní spolehlivě fungující produkty vhodné pro dané řešení. Samozřejmostí jsou další technické informace pro zpracování produktů a také reálné ceny, za které je lze ve Stavebninách DEK pořídit.

 
115-01

S katalogem Stavebnin DEK chybu neuděláte

Zajímavou a také oceňovanou součástí katalogu Stavebnin DEK jsou praktické poznatky techniků Atelieru DEK z přípravných fází při projektování a reálných zkušeností z realizace zprostředkované v podobě technických rad a tipů a doplňujících tabulek.

Spotřeba

Obchodní tým Stavebnin DEK provedl u všech skladeb podrobné kalkulace a doplnil skladby nejen o ceny za m2, ale také o možnost snadno využít číslo dané konstrukce k on-line výpočtu potřebného množství s možností přímé objednávky nebo poptávky.

Většina skladeb má k dispozici vlastní on-line kalkulátor DEKSMART. Kalkulátory fungují tak, že u každé skladby je v katalogu zadané číslo (např. 115-01 pro základovou desku viz obr. výše). Toto číslo stačí zadat na stránkách https://www.dek.cz/konfigurator-rozcestnik/ do kalkulátoru a na základě zadaných rozměrů získá uživatel výpis materiálu včetně potřebného množství a cen.

Kalkulátor

Katalog pamatuje na všechno

Pro fázi realizace je katalog doplněn o další neméně důležité kapitoly. Kapitola Nářadí a nástroje obsahuje výčet strojů a nářadí, které lze na pobočkách Stavebnin DEK zakoupit. Každého, kdo nechce stroje nebo nářadí kupovat, pak jistě potěší široká nabídka Půjčoven strojů a nářadí Stavebnin DEK – reprezentační vzorek strojů k zapůjčení je rovněž součástí katalogu, přehledně seřazený po jednotlivých fázích stavby.

Nářadí

Nedílnou součástí katalogu je kapitola Návrh a kontrola stavby, v níž je uveden rozsah odborných služeb Atelieru DEK, které lze využít nejen v průběhu stavby, ale také při kontrole novostaveb či starších objektů.

Termografie

Stavebniny DEK se nabídkou komplexních služeb i vysokou kulturou prodeje na svých prémiových pobočkách vymykají běžnému standardu a katalog Stavebnin DEK jen potvrzuje úsilí společnosti přinášet svým zákazníkům nejlepší služby v oblasti distribuce stavebních materiálů a jejich správného použití.

720 stran nápadů, rad a doporučení zdarma

Katalog Stavebnin DEK je ZDARMA k dispozici na všech pobočkách Stavebnin DEK. Je také možné ho stáhnout na stránkách https://www.dek.cz/katalog/.


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...