Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vaše poslední šance vybrat si

Autodesk přechází od února 2016 na nové, pružnější licencování aplikace AutoCAD LT formou pronájmu. Možná tento model už znáte od dalších dodavatelů špičkového softwaru. Vy však stále ještě máte šanci zvolit si to nejlepší ze stávající i nové nabídky licencování a získat pro sebe a své podnikání ty nejvýhodnější podmínky. Podívejte se s námi, jak na to.

Trvalé licence s Maintenance Subscription

Nejvýhodnější dlouhodobé podmínky díky přidání předplatného k trvalým licencím.

Konce prodeje trvalých licencí se obávat nemusíte

Prodej samostatných trvalých licencí aplikace AutoCAD LT skončí k 31. lednu 2016. Z pohledu vašich stávajících trvalých licencí se nic nemění – budou i nadále podporovány a aktualizovány v rámci předplatného Maintenance Subscription.

Potřebujete nové trvalé licence?

Vyhovuje vám stávající model trvalých licencí aplikace AutoCAD LT a chcete jejich počet rozšířit? Až do 27. ledna 2016 můžete získat novou licenci i s bezplatným Maintenance Subscription.

Ano, za stejnou cenu opravdu dostanete nejen AutoCAD 2016, ale i Maintenance Subscription se všemi jeho výhodami – včetně bezplatného přechodu na AutoCAD LT 2017!

Pronájmy aplikace s Desktop Subscription


Stejný software s nižší počáteční investicí a pružným rozložením nákladů v rámci pronájmu.

AutoCAD LT s nejnižšími vstupními náklady – a se slevou

Od 1. února 2016 budou všechny nové licence nabízeny formou pronájmu Desktop Subscription, který přináší velmi pružné možnosti správy licencí, včetně možnosti operativně přidávat i ubírat produkty podle potřeb vašeho podnikání, aktuální náročnosti projektů a podobně.

Pronájem je výbornou volbou s nízkými vstupními náklady – zejména pro malé společnosti, začínající týmy či samostatné projektanty. Abychom vám výhody pronájmu ještě víc zpříjemnili, až do 27. ledna 2016 získáte AutoCAD LT v rámci nového pronájmu s 15% slevou!

Výhodná nabídka pronájmu pro majitele starších verzí aplikace AutoCAD LT

Rozhodně nezapomínáme ani na ty z Vás, kteří vlastníte starší AutoCAD LT a promeškali jste i tu poslední možnost na výhodný přechod na novou verzi (upgrade). Autodesk vám až do 27. ledna 2016 nabízí jedinečnou příležitost získat nejnovější AutoCAD LT až na 3 roky s 25% slevou!

Vlastníte-li AutoCAD LT verze 2005 až 2015, můžete si pořídit nový pronájem Desktop Subscription – se všemi výhodami – na jeden, dva či tři roky za předem danou a po celou dobu smlouvy stálou cenu.

Máte zájem rozšířit své trvalé licence, přidat Maintenance Subscription, nebo si rovnou vybrat ze zvýhodněných pronájmů? Kontaktujte nás:
www.desktop-subscription.cz

 
 
Reklama