Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výhody moderních montovaných garáží oproti tradičním zděným

Nechcete nechávat svoje auto napospas rozmarům počasí či vandalům, ale zděná garáž se vám zdá náročná na stavbu? Poznejte výhody montovaných garáží, které vám u domu mohou vyrůst za pár dní.

Rychlost instalace

Stavba zděné garáže trvá několik týdnů, mnohdy i měsíců. Neobejde se bez výkopových a stavebních prací, které mohou poničit pozemek.

Instalace montované garáže trvá díky moderním výrobním postupům pouhých pár dní, a navíc bez nutnosti pozemek připravovat a následně uklízet.

Design

Design a velikost montované garáže s omítkou si můžete přizpůsobit svým potřebám. Díky tomu garáž vytvoří estetický celek s celým domem i zahradou.

Můžete si vybrat montovanou garáž s pultovou či sedlovou střechou, garáž s přístřeškem, samostatně stojící řadovou garáž či montovanou garáž na míru. Materiál, barva, povrchová úprava či různé detaily jsou zcela ve vaší režii.

Cena

Montované garáže jsou cenově dostupnější než ty zděné. Ušetříte nejen vstupní náklady díky nižším materiálovým a pracovním nákladům, ale také ty provozní - montované garáže u domu nevyžadují údržbu a dosahují dlouhé životnosti.

Odolnost

Pro výrobu montovaných garáží se používají vysoce odolné bezúdržbové materiály, které odolají všem rozmarům počasí. Budou vám sloužit dlouhá léta, aniž by změnily svůj vzhled.

Praktické funkce

Montované garáže od české firmy Sun System disponují systémem pro odvádění dešťové vody, takže se nemusíte obávat poškození nebo zatékání. Navíc nemají uvnitř žádné sloupy, takže můžete celý prostor využít podle svých představ.

Ať už potřebujete garáž u domu pro ochranu vašeho auta nebo jako dílnu či sklad, montované garáže poskytují funkční a stylové řešení pro vaše potřeby.

Moderní montované garáže


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 
Reklama