Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavebniny DEK zahajují Školení 2024 pro realizační firmy

Chcete dát svému podnikání ve stavebnictví nebo řemeslu vyšší úroveň? Zúčastněte se odborných školení ve Stavebninách DEK, která začala v pondělí 22. ledna a stále je možnost se přihlásit.

Odborníci z Atelieru DEK a jejich hosté pro vás připravili celkem 49 různých témat, z toho 18 jich proběhne online. Prezenční školení se konají po celé republice, a to ve 196 termínech. Většina školení je přitom zdarma.

A jaká témata jsou připravena? Od tradičních školení na Asfaltové pásy pro nováčky i pokročilé přes návrhy a pokládky krytin na šikmé střechy či montáž oken a dveří Windek až po novinky, kterými jsou například školení na systém pro sledování vlhkosti ve stavbě Senzomatic, představení inovativního a estetického řešení vchodového systému Liberty JAP nebo řadu školení společnosti Stachema na zateplování obvodových konstrukcí dřevostaveb, na podlahové nátěry a stěrkové hmoty či certifikační školení na protipožární nátěry. Pro všeobecné stavební firmy je připraveno také seznámení s pomůckami pro oceňování stavebních zakázek, díky kterým je možné si ušetřit práci i čas při sestavování nabídek pro zákazníky.

Řada školení je certifikačních a po jejich absolvování a úspěšném složení testu získáte oprávnění ke kvalifikovanému provádění daných systémů. Tím zvyšujete svou profesní úroveň na stavebním trhu.

Více informací o jednotlivých tématech a všechny termíny najdete na stránkách https://skoleni.dek.cz/.

Více informací


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama