Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

V interiéru trávíme dvě třetiny života

Prostor, ve kterém prožijeme většinu svého času, má velký vliv na naši celkovou pohodu. Proto bychom mu měli věnovat dostatečnou pozornost, a to včetně výmalby a výběru nátěrových hmot.

Vzhled interiéru zpravidla vypovídá o naší osobnosti, vkusu, zájmech i přístupu k životu. V průběhu let se měníme a je logické, že svůj životní prostor postupně upravujeme. Jde o postupný proces, při kterém nejen pořizujeme nový nábytek a doplňky, ale také experimentujeme s barvami stěn a stropů.

Výběr vhodného nátěru bychom v žádném případě neměli podcenit. A to jak z estetického hlediska, tak i zdravotního. Kvalitní a nezávadné barvy pro všechny typy povrchů a prostor vyrábí např. firma STACHEMA, jejíž kompletní sortiment naleznete v prodejnách Stavebniny DEK. Kromě běžných interiérů, jako jsou byty, kanceláře a reprezentativní prostory, nabízí nátěry pro haly a sklady či pro místa s vysokými nároky na hygienu jako jsou nemocnice a potravinářské provozy.

Barvy od výrobce STACHEMA se v základním členění dělí podle svých vlastností, jako je otěruodolnost (při běžném kontaktu nešpiní), omyvatelnost (po ostřiku vodou nešpiní a nevymývají se) a další specifické aplikace. Do poslední kategorie spadají speciální barvy EXIN, které jsou určeny např. do objektů po sanaci proti vlhkosti nebo k izolaci nikotinových, dehtových, kouřových a jiných skvrn na stěnách a stropech.

Nezáleží na tom, jestli potřebujete vymalovat pokoj ve zbrusu novém domě, renovujete starší byt nebo připravujete učebnu na další semestr, barvy STACHEMA splní svoji funkci kdekoliv a navíc vytvoří skvělou atmosféru. Tak se pro ně zastavte v prodejnách Stavebniny DEK.

Koupíte zde


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama