Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kvalitní nátěry prodlouží životnost betonových podlah

Při výběru správného nátěru je vždy důležité zvážit konkrétní aplikaci a požadavky projektu, aby byl dosažen optimální výsledek, ať už se jedná o komerční budovy, průmyslové haly nebo domácnosti.

Nabídku Stavebnin DEK rozšířila řada inovovaných podlahových nátěrů společnosti Stachema, jejíž produkty vynikají kvalitou, trvanlivostí a vždy bývají o krok před konkurencí.

Jedním z nejnovějších přírůstků v sortimentu podlahových nátěrů je jednosložkový syntetický nátěr PN100 BARVA NA PODLAHY. Jeho výhodou je snadná aplikace a rychlé zasychání, což umožňuje zkrátit dobu nutnou pro zaschnutí vrstvy před jejím přetřením. Jedná se o kvalitní a ekonomické řešení pro běžně zatěžované garáže, sklepy, příruční sklady, chodby, ale i venkovní terasy a balkóny.

Druhým produktem v řadě je dvousložkový PX200 EPOXIDOVÝ NÁTĚR NA BETON. Je ideální volbou pro komerční budovy a průmyslové prostředí. Jeho vlastnosti, včetně odolnosti vůči opotřebení a atestu na ropné látky, z něj činí výborné řešení pro různá odvětví průmyslu i logistiky.

Pokud hledáte optimální paropropustný nátěr vhodný i na nevyzrálý a vlhký beton, pak doporučujeme použít PX300 GARÁŽ & BETON. Oproti výrobkům PN100 a PX200 je tento inovativní vodou ředitelný nátěr navíc bez zápachu a bez obsahu VOC.

Každý z výše uvedených nátěrů má své jedinečné vlastnosti a nabízí tak široké možnosti uplatnění bez nutnosti dělat kompromisy. Podlahové nátěry společnosti Stachema zakoupíte v prodejnách Stavebniny DEK a na www.dek.cz

Koupíte zde


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama