Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hydroizolační stěrky chrání vaši nemovitost před nežádoucími průniky vody

Hydroizolace pomáhá zabránit škodám způsobeným vlhkostí - ztrátě tepla, hnilobě, plísním či strukturálním problémům. Může snížit i energetickou náročnost budov a vytvořit zdravější prostředí uvnitř.

Své místo najde v koupelnách, toaletách, kuchyních, chodbách, na balkónech, terasách, lodžiích, v garážích, podzemních konstrukcích, bazénech, nádržích a všude tam, kde hrozí pronikání vody.

Řadu vysoce kvalitních hydroizolačních stěrek vyrábí společnost Stachema, hráč číslo jedna na trhu se stavební chemií.

HS100 Koupelnová hydroizolace
Jednosložková vysoce flexibilní polymerová hydroizolační stěrka určená k vytváření celoplošných izolací pod keramické obklady a dlažby na různé typy podkladů jako je beton, anhydritové podlahy, sádrokartonové nebo cementovláknité desky. Využijete ji v interiéru (koupelny, sprchové kouty, WC, kuchyně a chodby).

HS300 Hydroizolační stěrka 1K
Jednosložková polymer-cementová hydroizolační stěrka určená pod obklady a dlažby na vnitřní i venkovní použití. Slouží k vytváření celoplošných izolací pod keramické obklady a dlažby, izolování balkónů, teras, lodžií i k vnitřní izolaci bazénů a nádrží, a to až do hloubky 5 metrů. Hydroizolační vrstva neztrácí pružnost ani za mrazu do -20 °C.

HS500 Hydroizolační stěrka 2K
Dvousložková polymer-cementová hydroizolační stěrka určená pod keramické obklady a dlažby, izolování vnějšího povrchu sklepních stěn, vlhkých prostor, opěrných zdí, spodních staveb, k vnitřní izolaci bazénů a nádrží až do hloubky 5 metrů. Je vhodná pro nejnáročnější aplikace. Hydroizolační vrstva neztrácí pružnost ani za mrazu do -20 °C.

Hydroizolační stěrky Stachema zakoupíte v prodejnách Stavebniny DEK a na e-shopu dek.cz

Koupíte zde


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama