Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Malá svodidla BEST - neviditelní hrdinové silničního provozu

Svodidla zpravidla slouží k bezpečné separaci jízdních pruhů na silnicích či pro oddělení městských komunikací od pěší zón. A společnost BEST vyrábí tyto komponenty s absolutní pečlivostí.

Za každodenním komfortním provozem, který nám síť komunikací poskytuje, stojí mnoho úsilí a technických řešení pro zajištění bezpečnosti silničního provozu. Jedním z těchto důležitých prvků jsou svodidla, která hrají klíčovou roli v prevenci dopravních nehod a ochraně životů řidičů, cestujících, cyklistů či chodců.

Společnost BEST se specializuje na kvalitní svodidla, která splňují všechny bezpečnostní normy a požadavky. Slouží jako praktická a spolehlivá bariéra, vhodná pro silnice, pěší zóny, cyklostezky, parkoviště, chráněné ostrůvky, kruhové objezdy atd. Jsou vyrobena z vibrolitého betonu, vyztužena ocelí a navržena s ohledem na trvanlivost a schopnost absorbovat energii nárazu. Při jejich výrobě je dbáno na kvalitu a funkčnost produktu, stejně jako na ekologickou stránku celého výrobního procesu. Beton pro prvky BEST je vyrobený pouze z přírodních surovin.

Manipulace se svodidly je možná prostřednictvím jeřábů na nákladních vozech nebo pomocí vysokozdvižného vozíku. Prvky vodicích stěn se kladou přímo na vozovku, chodník nebo nezpevněnou plochu. Díky kotvám s vnitřním závitem je manipulace a montáž prvků rychlá, snadná a velmi přesná. K propojení jednotlivých dílů slouží spojovací prvky z pozinkované oceli. Svodidla lze po osazení opatřit vhodným ocelovým zábradlím. V nabídce jsou také svodidla opatřena bezpečnostním šrafováním.

Malá svodidla BEST jsou nenápadným, ale důležitým dopravním prvkem, díky kterému se můžeme cítit mnohem bezpečněji.

Více informací


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 
Reklama