Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ve Stavebninách DEK právě začíná ŠTĚDRÁ SEZÓNA

Věrnostní program ŠTĚDRÁ SEZÓNA 2023 zákazníkům Stavebnin DEK umožňuje za nákup vybraného zboží v období od 4. 9. do 27. 10. sbírat body a ty vyměnit za produkty známých značek.

Věrnostní programy se ve Stavebninách DEK konají dvakrát do roka a mezi zákazníky jsou velice oblíbené. Zvláště ten podzimní, díky kterému mají možnost získat celou řadu hodnotných produktů nejen pro sebe, ale i pro své blízké, což se v předvánočním období zvláště cení.

Letošní ročník ŠTĚDRÉ SEZÓNY přináší více než 530 druhů produktů za věrnost. Značkové kávovary s příslušenstvím, kuchyňské potřeby, pomocníky pro domácí práce, robotické vysavače, malé i velké domácí spotřebiče, elektroniku, chytré telefony, legendární stavebnice, hračky, parfémy, hotelové šeky, ale také například poukazy na odběr zboží a služeb ve Stavebninách DEK, poukazy na nákup programů pro oceňování a řízení staveb, praktické předměty z DEK kolekce nebo piva a šunku.

Do věrnostního programu ŠTĚDRÁ SEZÓNA se stávající zákazníci zapojují automaticky jakýmkoliv nákupem označeného zboží. Noví zákazníci sbírají body bezprostředně po své registraci v prodejnách Stavebniny DEK nebo na e-shopu www.dek.cz. Zde je pak také možné zjistit stav získaných bodů a objednat si za ně produkty za věrnost.

Věrnostní program ŠTĚDRÁ SEZÓNA není jen výsadou stavebních firem, které nakupují materiál ve velkém. Body sbírá každý, kdo nakoupí označené zboží, ať se jedná o řemeslníka, kutila nebo jen zákazníka, který potřebuje doma vymalovat nebo vyměnit žárovky.

Publikace ŠTĚDRÁ SEZÓNA 2023 je zdarma k dispozici v prodejnách Stavebniny DEK nebo na www.dek.cz.

Více informací


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama