Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ve Stavebninách DEK pořídíte i koupelnové vybavení

Chcete-li zařídit novou koupelnu kvalitně a za rozumnou cenu, zaměřte se ve Stavebninách DEK na privátní produktovou řadu sanitární techniky WECCO.

Produktová řada WECCO vyniká svým zpracováním, vzhledem, jednoduchou instalací a především skvělým poměrem kvality a ceny, pro které je zákazníky Stavebnin DEK čím dál častěji vyhledávána.

Pod značkou WECCO najdete nejžádanější produkty z koupelnového sortimentu jako sprchové vaničky, liniové žlaby, vodovodní baterie, sprchové zástěny nebo WC. Sortiment tvoří téměř stovka položek a je neustále rozšiřován.

Zvláštní důraz je u výrobků WECCO kladen jak na kvalitu, tak na design, protože koupelna má být nejen užitným prostorem, ale také místem potřebné relaxace, a k tomu pěkná a moderní sanitární technika zkrátka patří.

Ať si vyberete sprchu vaničkovou z litého mramoru nebo sprchu s liniovým žlabem, pro každou z vámi zvolených typů v naší nabídce najdete i zástěnu. A opět je jen na vás, zda to bude rohový kout, dveře do niky nebo třeba stěna walk-in. Jistotou je vždy 6mm bezpečnostní sklo.

Také u vodovodních baterií máte na výběr od běžných typů v klasickém nebo termostatickém provedení až po designově provedené baterie pro elegantní moderní koupelny a kuchyně.

V nabídce značky WECCO nechybí samozřejmě ani kombinovaná WC se zadním i spodním odpadem za velice příznivou cenu nebo pisoáry s automatickým splachováním.

Výrobky WECCO snadno vyberete a zakoupíte na e-shopu dek.cz a můžete si je vyzvednout bez poplatku za dopravu a výdej v některé z více než 90 prodejen Stavebnin DEK po celé České republice.

K sortimentu WECCO


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama