Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavebniny DEK odstartovaly věrnostní program ŠTĚDRÁ DOVOLENÁ

Ve Stavebninách DEK byl spuštěn oblíbený věrnostní program ŠTĚDRÁ DOVOLENÁ 2023. Za nákup vybraného sortimentu získají zákazníci věrnostní body, které mohou posléze vyměnit za produkty známých značek.

Stavebniny DEK si dlouhodobě zakládají na dokonalém servisu a poskytovaných službách. Na prvním místě je vždy spokojený zákazník. Věrnostní programy jsou vynikajícím a také vítaným způsobem, jak zákazníkům poděkovat. Stavebniny DEK pravidelně pořádají věrnostní programy na jaře a na podzim a mezi zákazníky jsou oba dva velice oblíbené.

ŠTĚDRÁ DOVOLENÁ 2023 přináší zákazníkům více než 740 produktů za věrnost, všechny známých značek. Od vysoce kvalitního vybavení do přírody i do města přes špičkovou elektroniku, nářadí pro profesionály a kutily či zahradní techniku až po poukazy na dovolenou, nákup stavebního materiálu nebo programů pro oceňování a řízení staveb. Zkrátka nepřijdou ani děti zákazníků, pro které je připraven zahradní hrací program, ale ani ženy, které jistě ocení kvalitní francouzskou dermokosmetiku.

Věrnostní program ŠTĚDRÁ DOVOLENÁ 2023 pokračuje až do 16. června a zapojit se do něj mohou i noví zákazníci, stačí se zaregistrovat na www.dek.cz. Nákupem sortimentu graficky označeného velkým plus v barevném poli sbírají body do svého účtu a jejich výši mohou kdykoliv kontrolovat na www.dek.cz/stedra, kde je zároveň možné přečíst si kompletní pravidla akce a objednávat produkty za věrnost.

ŚTĚDRÁ DOVOLENÁ 2023 je tu pro každého, kdo staví, renovuje nebo kutí, ale i pro ty, kteří potřebují jen vyměnit v bytě svítidla, vodovodní baterie nebo vymalovat. Proto neváhejte a podívejte se na www.dek.cz/stedra, co vše je pro vás připraveno.

Více informací


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama