Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová a jedinečná vzdělávací platforma ve stavebnictví - DEKPRIME

Společnost DEKPROJEKT s.ro., člen skupiny DEK, spustila zcela novou a moderní vzdělávací platformu DEKPRIME, která navazuje na původní projekt DEKSOFT - DEKŠKOLA.

Nový přehledný portál nabízí bohatý archiv záznamů již realizovaných webinářů z různých oborů stavebnictví pro projektanty a architekty, energetické specialisty, tepelné techniky, akustiky, studenty nebo zástupce obcí. Pro energetické specialisty jsou připravovány celodenní energetické webináře, za které získají body od SEI. Pro projektanty a architekty zase webináře, za které získají body od ČKAIT.

Zájemci mohou zvolit ze dvou variant ročního členství (předplatného) - STANDARD a PREMIUM. V rámci obou variant je možné sledovat všechny videopřednášky uložené v archivu. Živě vysílané webináře jsou pro předplatitele varianty STANDARD s 50% slevou, zatímco pro předplatitele varianty PREMIUM zcela zdarma.  

Pro rok 2023 jsou připraveny webináře z různých oborů stavebnictví. Na své si přijdou energetičtí specialisté (body SEI), projektanti (body ČKAIT), veřejní investoři, realitní makléři, inspektoři nemovitostí i další odborná veřejnost.

Pro všechny zájemce je na 21. února 2023 naplánován úvodní webinář zdarma, na kterém bude nová platforma a její výhody představeny. Účastníci mohou zároveň získat slevu 33 % na celoroční předplatné a zároveň vyhrát poukázku na nákup ve Stavebninách DEK.

Pokud vás obsah DEKPRIME zajímá, neváhejte a streamujte na www.dekprime.cz

Více informací


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 
Reklama